Плащане на комунални услуги с iCard

Без да чакате на опашки, без да губите излишно време.

Бърз, сигурен и удобен начин за плащане на сметките в реално време.

Интерактивни кредитни лимити

Можете по всяко време на деня, от всяко място на света да разсрочите направените покупки само с един SMS, обаждане до контактния център или от персоналната си страница в интернет.

Виж повече

Кредитна карта iCard и Вашият мобилен телефон

Получавате SMS известие за всяка трансакция. Разсрочвате с един SMS направените покупки. Променяте настройките си за сигурност директно от мобилния телефон.

Виж повече

 

Вие сте важни

Обслужването на нашите клиенти е много важно за нас. 24 часа в денонощието можете да разчитате на нашето съдействие и помощ.

Виж повече

Винаги онлайн

Винаги знаете движението на парите си. Проследявате и управлявате своите разходи. Иновационните финансови услуги са концентрирани във вътрешната част на сайта, която е изцяло и само за Картодържатели – Персонална страница.

Виж повече

Безплатен финансов съветник

Нашият пакет от инструменти Spend Analyzer, ще Ви помогне да създадете оптимален план за погасяване на Вашите задължения. За всяка покупка можете да използвате Spend Analyzer, който ти показва най – разуминия погасителен план.

Виж повече

 

Гратисен период

Разполагате с безлихвен гратисен период до 45 дни за всички извършени покупки в страната и чужбина.

Виж повече

0% такса при покупки

Без такса при покупки на ПОС терминал при български и чуждестранни търговци или при онлайн трансакции в Интернет

Виж повече

Допълнителни карти

Можете да заявите допълнителни карти за своето семейство и близки хора. Допълнителните карти споделят лимита на основната карта и ползват всички нейни ползи.

Виж повече

 

Priority Pass Card

С нея получавате достъп до над 500 бизнес салона на международни летища в повече от 275 града на 90 държави.

Виж повече

Гарантирано съдействие при непредвидени обстоятелства

Можете да разчитате на нашето съдействие при непредвидени обстоятелства - когато се нуждаете спешно от пари в брой или спешна подмяна на картата при пътуване в чужбина.

Виж повече

Персонална страница

В персоналната си страница получавате винаги актуална информация за Вашата iCard в реално време. Според нуждите си можете да промените настройките за сигурност, да платите битовите си сметки или да използвате помощта на Spend Analyzer.

Виж повече

 

28 млн. търговски обекта

Правите покупки без допълнителни такси в България и около 28 млн. търговски обекти по целия свят обозначени с знака на MasterCard.

Виж повече

Разсрочване на направени покупки

Вие можете да се възползвате от опцията за разсрочване на покупки за периода на целия настоящ месец.

Виж повече

WAP добавя допълнително измерение в мобилността Ви.

С мобилен телефон, поддържащ WAP можете да следите движението по вашата карта, да променяте настройки по всяко време. Информацията е там, където ви е нужна.

Виж повече

 

SMS настройки

За да осигурим повече мобилност и гъвкавост при управлението на Вашата iCard, направихме най-често използваните услуги по-лесно достъпни чрез различни SMS команди.

Виж повече

E-mail и SMS известяване

Можете да изберете известяване чрез e-mail или SMS, за да следите всяко движение по картата си, възникване на нови задължения за битовите сметки и др.

Виж повече

Максимална сигурност при онлайн трансакции

С оглед на Вашата максимална сигурност можете да защитите своята iCard като използвате онлайн възможността за блокиране и деблокиране на интернет трансакциите с нея.

Виж повече

 

Блокиране на карта

При извънредни непредвидени ситуации или каквито и да е съмнения можете сами да блокирате своята карта от Персоналната си страница.

Виж повече

 
 

Използвайте своите предимства с iCard