История и мисия

Айкарт Кредит ЕАД е финансова институция с богати традиции в областта на кредитирането и над 12 г. опит на българския пазар. Нашата мисия е да осигурим на клиентите си безкомпромисна стабилност, отлично обслужване, надеждна подкрепа, персонализирано отношение и гъвкави условия. Нашата задача е да се уверим, че финансовите решения, които предоставяме, отговарят на индивидуалните желания и нужди. Като модерна компания с дългосрочна стратегия за развитие инвестираме в иновациите и дигиталната трансформация на процесите. Така гарантираме на клиентите си максимална сигурност, повече контрол, бърз, лесен и удобен достъп до техните средства.

над 12 години

опит на българския пазар

над 10 000

доволни клиенти

над 160 000 000 евро

в обработени трансакции

Кредитни карти

Кредитните карти в нашата продуктова линия са създадени, за да дават финансова свобода и да отговарят на пъстрата гама от очаквания на хората с различен стил на живот. Първата кредитна карта в нашето портфолио от картови продукти беше издадена през далечната 2009 г. Вече повече от десетилетие нашите карти са разпознаваеми и присъстват в живота на лоялните ни клиенти, които ги използват у дома и в чужбина, по време на лични и бизнес пътувания, за покупки в търговската мрежа и онлайн, за сбъдване на всички желания, без повече чакане.

Финансова институция

Айкарт Кредит ЕАД е финансова институция, регистрирана на територията на Република България и оперираща съгласно действащото в страната законодателство. Дружеството е вписано в регистъра на БНБ по чл. 3 а от Закона за кредитните институции (ЗКИ) със заповед РД22-1319/27.07.2009 и е под строгия надзор на Българската народна банка. Дейността му е свързана с отпускане на кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства.